Gratis adviesgesprek, telefonisch of zoom

Marrigje

Placeholder

Evenement beschrijving

Ouders die ontdekken dat hun kind wel eens hoogbegaafd zou kunnen zijn, komen voor veel vragen en keuzes te staan. Wat gebeurt er allemaal in dat hoofd, waarom is alles zo intens, hoe kan ik omgaan met die eeuwige discussie, hoe geef ik mijn kind waar het behoefte aan heeft? Maar ook, wat kan ik van school vragen en hoe pak ik dat aan, moet ik mijn kind laten testen, naar een plusgroep of hb-onderwijs, een klas overslaan? Waar vind ik ontwikkelingsgelijken?

En dan, in dit hele proces, ontdek je ineens van alles over jezelf als ouder, of snap je ineens wat er met jou vroeger op school of met opleidingen gebeurde. En van je partner, en van de andere kinderen…dit kan een zeer intense tijd zijn in gezinnen.

Emoties spelen hoog op en niet zelden speelt vooral boosheid een grote rol bij kinderen die met hun hoogbegaafdheid in de knoop zitten. Maar ook bij hun ouders, die zelf soms ook niet meer weten wat te doen.

Kortom, wil je meer inzicht krijgen in het ontdekken van hoogbegaafdheid en in boosheid bij hb-ers, dan help ik je graag op weg in een gratis adviesgesprek. Dit kan gedurende de hele komende week, van maandagochtend tot vrijdagmiddag. Telefonisch of via zoom, net wat jij wilt.

Mail mij op [email protected] en we plannen samen een goed moment.

Kijk voor meer info op mijn facebookpagina vanhnaarb.

Details

  • Organisator: vanhnaarb
  • donderdag 11 maart, van 09:00 tot 18:00
  • Prijs: € 0

Aanmelden via e-mail:

Adres

vanhnaarb,
Heemskerklaan, Baarn, Nederland.

Meer informatie: