Gratis Groepsregressie met thema Hoogbegaafdheid

[email protected]

Placeholder

Evenement beschrijving

Een groepsregressie is een sessie waarbij je met meerdere mensen tegelijk onder hypnose wordt gebracht met behulp van een geleide meditatie. Dit kan je gewoon thuis doen met een online verbinding. Doordat je met een groep bent is er meestal sprake van een krachtige energie die jou helpt om beter los te laten en te focussen.
Tijdens deze hypnose word je in contact gebracht met datgene wat voor jou op dat moment belangrijk is om te weten, in dit geval toegespitst op het onderwerp Hoogbegaafdheid.
Als methode gebruik ik Alignment Hypnosis, een vorm van quantum hypnose die Sandra en ik, op basis van onze ervaring, zelf hebben ontworpen.
Ik breng je onder hypnose met de intentie om jou inzichten en informatie te laten krijgen over jezelf. De bedoeling is in contact te komen met die delen van jouzelf waar je normaal gesproken niet zo goed bij kan. Welke informatie je krijgt kan ik vooraf niet voorspellen, dat is aan jou en jouw hogere zelf. Ik draag ook geen verantwoordelijkheid voor wat jij daarna met deze informatie doet. Dat is geheel aan jou.

Wil je eerst graag meer weten over hypnose? Kijk dan hier.

Details

Aanmelden via de website:

Adres

Online,
Andelst, Online.

Meer informatie: