Gratis info- en ontmoetingsuur voor HB studenten (18+)

SimoneEringfeld

Placeholder

Evenement beschrijving

Ben jij (vermoedelijk) hoogbegaafd en studeer je aan een Hogeschool of Universiteit? Als student val je op het gebied van HB-ondersteuning vaak buiten de boot, want de meeste begeleiding is gericht op basisschool kinderen of het voortgezet onderwijs. Het is daardoor lastiger om andere HB-studenten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, terwijl je wel de behoefte hebt aan een plek om je vragen te kunnen stellen en gelijkgestemden te leren kennen. Als jij studeert, maar tegen problemen aanloopt of worstelt met keuze- en toekomststress, dan ben je zeker niet alleen!

Deze sessie opent met een introductie activiteit, waarna een korte presentatie van 15 minuten volgt. Daarin wordt uitgelegd waar HB studenten vaak tegenaan lopen in het Hoger Onderwijs en wordt ingegaan op manieren en tips om uitdagingen te tackelen op het gebied van perfectionisme, faalangst, motivatie, studiekeuze en carrière-oriëntatie. Vooral als jij het idee hebt dat er meer in je zit dan dat er op het moment uitkomt, en als je op zoek bent naar manieren om je volledige potentieel te ontdekken, is deze sessie voor jou bedoeld. Je krijgt de kans vragen te stellen, andere studenten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De sessie wordt geleid door HB edu-coach Simone Eringfeld, die zelf – na lange tijd worstelen met HB – meerdere BA studies tegelijk afrondde en een master in Onderwijskunde ondernam aan Cambridge University. Zij deelt haar eigen inzicht en advies en legt uit over haar nieuwe service ‘Edu-coaching’.

Je kan je ook voor een gratis individuele coaching sessie inschrijven door te e-mailen of dit formulier in te vullen.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Zoom,
{52.392672,3.932415}.

Meer informatie: