Gratis online EDU-Coaching sessie voor HB scholieren en studenten (CAMBRIDGE style)

SimoneEringfeld

Placeholder

Evenement beschrijving

Tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid bied ik gratis online edu-coaching sessies aan voor middelbare scholieren, studenten en recent afgestudeerden tussen de leeftijden 14 – 25 jaar.

Worstel je met school of studie en wil je leren hoe je het beste uit jezelf haalt? Samen kijken we naar waar je tegenaan loopt en wat je aspiraties zijn. We werken aan je toekomstvisie & zelfvertrouwen en gaan aan de slag om een weg te bouwen die bij jou past, je talenten te ontwikkelen en je potentieel te verwerkelijken. 

Wat is edu-coaching?

  • Inspiratie en motivatie boosts
  • Gepersonaliseerde coaching
  • Time management en productiviteit
  • Begeleiding voor multitalenten
  • Samen doelen stellen & behalen
  • Talentontwikkeling
  • Studiebegeleiding en -advies
  • Kritisch denken & creativiteit
  • Holistisch mentorschap

Over Simone Eringfeld:

Simone Eringfeld is professioneel edu-coach, onderwijskundige en onderzoeker aan de Universiteit van Cambridge. Ook host zij de podcast ‘Cambridge Quaranchats‘ en schrijft ze over ontwikkelingen in het HO.

Het ging Simone niet altijd voor de wind. Haar middelbare schooltijd was een moeilijke periode, omdat ze zich anders en onbegrepen voelde. Net als veel andere hoogbegaafde tieners, voelde ze zich gefrustreerd en ongeduldig, omdat school niet de juiste begeleiding en uitdaging bood. Lange tijd presteerde ze onder haar kunnen, omdat ze gedemotiveerd was. Dit veranderde toen ze het heft in eigen handen nam en besloot haar eigen uitdagingen te creëren, door extra vakken te volgen, zelf verbredingsprojecten te ondernemen en later meerdere studies tegelijk te volgen. Zo leerde Simone veel over time management, organisatie, plannen, doelen stellen, motivatie en omgaan met perfectionisme, onzekerheid en keuzestress. Nu werkt zij zelfstandig als professioneel edu-coach met HB jongeren, en als onderzoeker in Onderwijskunde aan de Universiteit van Cambridge.

Boek nu een gratis en vrijblijvende edu-coaching sessie (in de week van 6 – 14 maart), door te mailen naar [email protected], of door dit google formulier in te vullen. Voor meer informatie: www.simoneeringfeld.com

Simone also offers her edu-coaching service in English. For information in English, please check her personal website.

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Online,
{52.392672,3.932415}.

Meer informatie: