Talk en Walk

mvanelmpt

Placeholder

Evenement beschrijving

Hoogbegaafd zijn komt meestal met een hoop vragen, uitdagingen, en helaas voor veel mensen een langdurig gevoel van anders en eenzaam zijn. Daarom is het heel belangrijk om ook andere HBers te ontmoeten en te merken dat je niet alleen anders bent. Je zal heel veel herkenning vinden en bijna altijd meemaken dat het voeren van een leuk gesprek ineens wel mogelijk is.

Daarom organiseert Martin deze bijeenkomst (gedeeltelijk online) om eerst ervaringen te delen, vragen te stellen en elkaar alvast te leren kennen, om daarna in Alkmaar ook de mogelijkheid te hebben elkaar in het echt te ontmoeten tijdens een wandeling.

We zullen twee uur tijd hebben tussen de online kennismaking en de wandeling om iedereen de tijd te geven naar de startplek te komen. Ook zal het natuurlijk mogelijk zijn om onderling een wandeling af te spreken. De details van de wandeling zullen een week van te voren worden gedeeld, afhankelijk van de dan geldende Corona regels.

Dit evenement is voor mensen die nieuw zijn met hoogbegaafdheid en er meer over willen weten, en zeker ook voor mensen die het leuk vinden om soortgenoten te ontmoeten.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, kom je ook?

Details

Aanmelden via e-mail:

Adres

Online en wandeling vanaf station Alkmaar,
Station Alkmaar, Stationsweg, Alkmaar, Netherlands.

Meer informatie: