Workshop Hoogbegaafde kinderen opvoeden met Positive Discipline (Online)

Biqkels

Placeholder

Evenement beschrijving

Een hoogbegaafd kind opvoeden is best een uitdaging. Standaard werkt niet, maar hoe moet het dan wel? Bijvoorbeeld met Positive Discipline! Deze opvoedfilosofie sluit namelijk heel goed aan bij de behoeften van hoogbegaafde kinderen én geeft je concrete handvaten voor meer rust en harmonie in je gezin.

Dat hoogbegaafde kinderen een grote behoefte hebben aan autonomie en intenser zijn in hun gevoelens wist je waarschijnlijk al. En dat dit tot de nodige strubbelingen kan leiden binnen de opvoeding waarschijnlijk ook… Er ontstaan discussies over dingen waarvan je niet wist dat erover te discussiëren viel en de emoties kunnen soms hoog oplopen! En dan heb je ook nog de standaard discussies over bedtijd, schermtijd, wat eten we vandaag en wie doet welk klusje…

Met Positive Discipline kom je samen tot oplossingen, zonder straffen of belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! In deze workshop laten we je zien én ervaren hoe je dat aanpakt. Je zult zien dat het in huis direct een stuk gezelliger wordt!

Wij, Femke van der Ha van Talenterwijs en Mariëtte Dijkstra van Biqkels verzorgen samen deze online workshop tijdens de Week van de Hoogbegaafdheid. Als talentbegeleiders én Positive Discipline Parent Educators hebben we beiden ervaren hoe Positive Discipline het verschil maakt binnen een gezin met hoogbegaafde kinderen.

Waar: Bij jou thuis (want via Zoom)

Voor deze workshop betaal je eenmalig €10,-. Meld je aan via het Google Formulier! Na betaling ontvang je van ons de link voor de ZOOM-sessie.

Aanmelden: https://forms.gle/DdnRtyzW8FTB1PbAA

#weekvandehoogbegaafdheid #positivediscipline #talenterwijs #biqkels

Details

  • Organisator: Biqkels - wegwijs in hoogbegaafdheid
  • dinsdag 9 maart, van 20:00 tot 21:45
  • https://fb.me/e/3GgSSVPNp
  • Prijs: € 10,-

Aanmelden via de website:

Adres

Biqkels & Talenterwijs,
Havenstraat 6, Zuidlaren, Netherlands.

Meer informatie: